Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Vivid line

 

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. De gloednieuwe Vivid Line is elegant en tijdloos. Hierdoor is deze lijn geschikt voor elke gelegenheid. 

Melamine servies

Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

Vivid line: het assortiment

Creëer een elegante en stijlvolle tafel met de items uit deze lijn:

 

Tip: klik op de woorden en je gaat direct naar de producten!

Het ontstaan van de Vivid line

De Vivid line is gebaseerd op een oude Gimex line, genaamd de Grey line. Deze lijn gebruikte minder moderne kleuren. Deze kleuren waren erg fel en werden niet vaak meer gebruikt op de eettafel. Deze lijn is dus gemoderniseerd met meer elegante kleuren. 

Het melamine servies bestaat altijd uit twee verschillende kleuren, ook wel Two-Tone genoemd. De Vivid line heeft een donker grijze buitenkant en is gecombineerd met lichtgrijs, lichtblauw en lichtgroen.

 

     

 

Glazen


Daarnaast hebben de glazen uit de Vivid line ook een elegante look door het ‘smoke effect’. Alle glazen uit de Gimex collectie zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn!

 

   

Gimex lijnen

Met de Vivid line dekt u een elegante tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Neem dan is een kijkje in onze andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!