Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Nature line

 

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. De Nature line is geïnspireerd door de natuur met de designs die worden gebruikt. Met deze lijn dekt u een originele en warme tafel!

 

Melamine servies

Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

 

Nature line: het assortiment

Creëer een originele en warme tafel met de items uit deze lijn:

 

Tip: klik op de woorden en je gaat direct naar de producten!


Nature line: de kenmerken

De Nature line servies is al jaren in het assortiment van Gimex. Eerder werd er bamboe gebruikt in het melamine. Echter is dit niet meer toegestaan en wordt er alleen nog maar 100% melamine gebruikt. Door de hout-look in deze lijn komt de natuur nog steeds terug!

 

Glazen

De glazen uit de Nature line hebben een moderne rechte afwerking. Alle glazen uit de Gimex collectie zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn!

 

 

Gimex lijnen

Met de Nature line dekt u een originele en warme tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Bekijk dan eens de andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!