Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Royal line

 

 

 

Gimex heeft verschillende soorten series met ieder zijn eigen kenmerken. De Royal line is een vrij nieuwe collectie in het assortiment van Gimex. Deze lijn kenmerkt zich aan de elegante look door de pastelkleuren en het reliëf patroon.

Melamine servies

Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof die kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

 

Royal line: het assortiment


Creëer een elegante en klassieke tafel met de items uit deze lijn:

 

Tip: klik op de woorden en je gaat direct naar de producten!

Royal line: de kenmerken

 

De Royal line is geïntroduceerd met de kleur Ivory. Hierna zijn er pastel tinten aan de lijn toegevoegd, welke goed zijn ontvangen. Met deze pastel kleuren kan er een klassieke maar toch kleurrijke tafel worden gedekt. 

Daarnaast wordt er met verschillende reliëf patronen gewerkt. Hierdoor krijgen de melamine producten een speels effect. 

Glazen

De glazen uit de Royal line kenmerken zich aan de mooie ronde afwerking. Het speelse patroon komt ook terug in waterglas die u ook terug kunt zien in de melamine producten. Alle glazen uit de Gimex collectie zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn!

 

 

Gimex lijnen

Met de Royal line dek je een elegante en kleurrijke tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Neem dan is een kijkje in onze anders collecties:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!