Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Solid line

 

 

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. De Solid line is een lijn die al enige tijd in de collectie zit van Gimex. Deze lijn kenmerkt zich aan de robuuste uitstraling en het extra dikke melamine servies. 

 

Melamine servies


Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

 

 

Solid line: het assortiment


Creëer een elegante en kleurrijke tafel met de items uit deze lijn:


•    Serviessets 16-delig (dinerborden, ontbijtborden, mokken en kommen)
•    Saladeschalen
•    Espressosets
•    Eierdoppen
•    Waterglazen
•    Wijnglazen
•    Champagneglazen
•    Bierglazen


Tip: klik op de woorden en je gaat direct naar de producten!

Solid line: de kenmerken

De Solid line kenmerkt zich aan de robuuste uitstraling met extra dik melamine. Hierdoor is deze lijn extra stevig! In deze lijn worden er meerdere stijlen gebruikt:

 

Two-Tone 

De Two-Tone melamine producten kenmerken zich aan het gebruik van twee kleuren. In de Solid line heeft de basis een witte kleur. Deze wordt gecombineerd met zwart en donker blauw wat zorgt voor een klassieke uitstraling. 

 

Granite 

De Granite stijl heeft zoals het de naam al zegt een graniet uitstraling. Deze heeft de typische granietkleuren en design in grijs en beige. 


Glazen

De glazen uit de Solid line kenmerken zich aan de mooie rechte afwerking. Alle glazen uit de Gimex collectie zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn!

 

 

Gimex lijnen

Met de Solid lijn dekt u een stoere of klassieke tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Neem dan is een kijkje in onze andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!