Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Marine line

 

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. De Marine line is speciaal ontwikkeld voor de zeilers en schippers. Door de robuustheid en het design met zeemanslook dekt u een gezellige tafel op een boot.

 

Melamine servies


Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

 

Marine line: het assortiment


Creëer een gezellige en frisse tafel met de items uit deze lijn:

 

Tip: klik op de woorden en je gaat direct naar de producten!

Marine line: de kenmerken

De Marine line heeft een robuuste look met in combinatie een design met zeemans-look. Door de opvallende print geeft het een moderne en jonge uitstraling. Met de jaren worden de designs veranderd om mee te gaan met de tijd. 

 

Blue Marlin

De Blue Marlin heeft een traditionele boot-look met een witte basis en donkerblauwe iconen midden op het bord. Deze set past op elke boot, maar kan net zo goed op de camping of in te tuin worden gebruikt.

 

Blue Beta

De Blue Beta is de nieuwste versie van het melamine servies. Met de verschillende soorten prints kan er een speelse tafel worden gecreëerd. Ook kunnen de borden met elkaar gemixt worden, zodat er elke keer een andere tafel kan worden gedekt. 

Glazen

Maak de gedekte tafel compleet en combineer de glazen uit het Gimex assortiment! Alle Gimex glazen zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn. Ideaal voor op de boot.

 

 

Gimex lijnen

Met de Marine line dekt u een gezellige en frisse tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Neem dan is een kijkje in onze andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!