Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Stone line

 

 

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. De Stone line is een van de meest succesvolle melamine lijnen. Deze stijlvolle lijn is speciaal ontwikkeld voor de jongere doelgroep door het gebruik van natuurlijke en ruwe elementen. Door deze elementen voelt en ziet het melamine servies er uit als echt steen! 

Melamine servies

Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

 

Stone line: het assortiment

Creëer een stijlvolle of klassieke tafel met de items uit deze lijn:


Tip: klik op de woorden en je gaat direct naar de producten!

Het ontstaan van de Stone line

De Stone line met de klassieke stijl zit al een paar jaar in het assortiment van Gimex. Deze lijn heeft veel aandacht getrokken door de bijzondere uitstraling. Met name de opvallende kleuren Opaal en Azuur zijn echte bestsellers. 

Naast de opvallende kleuren is er voor gekozen om een meer steen-look achtige lijn toe te voegen aan de Stone line. Door te kijken naar de trends van nu is deze toegevoegd. 

 

Klassieke Stone

De klassieke Stone line gebruikt fellere kleuren, zoals Opaal, Zand en Azuur. Ook heeft het melamine servies een glanzend effect en klassieke details.

 

Nieuwe Stone

De nieuwe Stone heeft een matte afwerking en meer een steen-achtige look&feel. Ook zijn de kleuren wat minder fel en zit er een overloop in het design.

 

Glazen

Daarnaast hebben de glazen uit de Stone line hetzelfde steen achtige effect als de melamine producten. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg kleurrijk en passen ze bij elk servies uit deze lijn. Alle glazen uit de Gimex collectie zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn!

 

 

Gimex lijnen


Met de Stone line dekt u een stijlvolle tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Neem dan is een kijkje in onze andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!