Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Linea line

 

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. De Linea lijn kenmerkt zich aan de elegante uitstraling door het stevige melamine en het design. Door de fijne afgewerkte rand geeft het een fijne klassieke look. 

 

Melamine servies

Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

 

Linea line: het assortiment

Creëer een elegante en klassieke tafel met de items uit deze lijn:

 

Linea line: de kenmerken


Het melamine servies uit de Linea line heeft een elegante uitstraling door de fijne gekleurde buitenranden. De basiskleur van deze lijn is wit. Door de fijne rand geeft het servies net dat beetje extra. 


Naast de kleuren blauw en zwart heeft de Linea nu ook een gouden kleur toegevoegd. Hierdoor kan er een luxueuze tafel worden gedekt. In combinatie met het gouden bestek wordt de gedekte tafel helemaal compleet gemaakt.

Glazen

De glazen uit de Linea line hebben een elegante ronde afwerking. Alle glazen uit de Gimex collectie zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn!

 

 

Gimex lijnen

Met de Linea lijn dekt u een elegante en luxueuze tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Neem dan is een kijkje in onze andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!