Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

 

Wie is Gimex?

Gimex heeft een lange traditie in het creëren van hoge kwaliteit melamine producten. Deze producten zorgen ervoor dat u volledig kunt genieten van alle vreugde tijdens eens kampeer- of boottocht. Of het nu gaat om een gezellig familiediner, een intiem ontbijt voor twee of een feestje op een boot; Gimex heeft een collectie servies, tafelwaren, glazen, bestek en meer dat voldoet aan uw dagelijkse behoeften. 

Ons merk werd opgericht in 1989 en al onze producten worden met trots ontworpen en gestyled in Gilze. Door voortdurend de trends bij te houden en te toetsen op de hoogste kwaliteitsnormen, weten we dat u jarenlang plezier zult hebben van uw Gimex product.

 

Gimex assortiment

Geen enkele boot- of kampeer vakantie is hetzelfde. Gimex richt zich dan ook op de verschillende behoeftes en stijlen van de doelgroep. Met de verschillende lijnen probeert Gimex dat te bereiken:

 

Binnen deze lijnen vallen onder andere melamine serviessets, mokken, kommen, eierdoppen en glazen. Benieuwd naar het volledige assortiment? Bekijk deze dan hier!

 

Gimex lijnen

Meer informatie over de Gimex lijnen? Klik dan op onderstaande afbeeldingen!