Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Colour line

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. Hier lichten we de 1e en langstlopende lijn toe: de Colour line. Deze kleurrijke lijn is geschikt voor jong en oud, gezinnen of stellen. Een gedekte tafel met onze Colour line brengt u meteen in een goed humeur en maakt het begin van de dag perfect.
 

Melamine servies


Al het servies wat terug komt in de Gimex lijnen is melamine servies. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Het melamine servies in de Colour line bestaat uit een kleurrijke mix van oranje, geel, rood en blauw op wit melamine. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor tijdens het kamperen of op de boot!

 

Colour line: het assortiment

Creëer een gezellige en kleurrijke tafel met de items uit deze serie:

 

Tip: klik op de woorden en ga direct naar de producten!

 

 


Het ontstaan van de Colour Line


De Colour line is meer dan 10 jaar geleden opgezet en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste melamine collecties. Dit doordat deze collectie erg populair is bij zowel jong als oud. Door de jaren heen heeft de Colour line zich verbeterd aan de hand van de trends en de behoefte van de klanten. 

Sky

In 2023 heeft de Colour line een collectie-uitbreiding gedaan, genaamd de Sky. De Sky bevat 4 verschillende tinten blauw wat een elegante en verfrissende look en feel geeft. 


 

Rainbow

Naast de introductie van de Sky, is ook de Rainbow aangepast. De Rainbow bestond eerst uit de kleuren: oranje, geel, rood en lime.  De kleur lime is aangepast naar een verfrissende kleur blauw. 

 

Glazen

Daarnaast hebben de glazen uit de Colour line ook een kleurrijk effect. Alle glazen uit de Gimex collectie zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor deze zo goed als onbreekbaar zijn!

 

 

Gimex lijnen


Met de Colour line dekt u een gezellige en kleurrijke tafel! Toch op zoek naar een andere stijl melamine servies? Neem dan is een kijkje in onze andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!