Nav activeren
Mandje

Mijn account

Inloggen

Kids line

 

Gimex heeft verschillende soorten lijnen met ieder zijn eigen kenmerken. De kids line is speciaal ontwikkeld voor kids. Met de speelse designs is er voor ieder kind wat wils. 

 

Melamine servies

Melamine wordt gebruikt voor al het servies in de Gimex lijnen. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is. Daarnaast kenmerkt het melamine servies van Gimex zich aan de anti-slip oplossing. Hierdoor blijven de melamine producten erg stevig staan, perfect voor de kleinste onder ons.

 

Kids line: het assortiment


Creëer een gezellige en kidsproof tafel met de items uit deze lijn:

 

Tip: klik op de woorden en je gaat direct naar de producten!


Kids line: de kenmerken

Het melamine servies uit de Kids line kenmerkt zich aan de opvallende vrolijke designs. Zo wordt het een feestje om te eten! De designs hebben een gender neutrale uitstraling zodat er voor ieder kind wat wils is. Daarnaast heeft het melamine servies een rechtstaande rand. Hierdoor is het voor het kind gemakkelijk vast te houden. 

 

Wild life

Houdt uw kind van dieren? Kies dan voor het Wild life servies met een schattige dierenprint!

 

Adventure

Het Adventure melamine servies is perfect voor op de camping. Door de kleurrijke print wordt ieder kind blij.

 

Bestek

Daarnaast biedt de serie ook kinderbestek van roestvrij staal met grappige en kleurrijke poppetjes als handvatten. Ook is er nog een roestvrijstalen bestekset, uiteraard met een lage scherpte, passend bij de Wildlife set van de Kids Line serie. 

 

 

Gimex lijnen

Met de Kids line dekt u een gezellige en kidsproof tafel! Op zoek naar melamine servies voor uzelf? Neem dan is een kijkje in onze andere lijnen:

 

Gimex assortiment

Bekijk al onze lijnen in het gimex assortiment!